Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Molenakkers Logo Animated 200 106Bent u lid van de buurtvereniging de Molenakkers, vraag dan een gebruikersnaam aan voor deze website.

Helaas hebben we moeten besluiten om uit privacy overwegingen belangrijke delen van deze website alleen toegangkelijk te maken voor leden. Een aantal buurtgenoten heeft liever niet dat teksten waar zij in voorkomen, bijvoorbeeld verslagen van activiteiten, openbaar op et internet beschikbaar zijn. Datzelfde geld, en misschien in nog wel sterkere mate voor foto materiaal. Wij, als bestuur, begrijpen dat.

Daarom is het noodzakelijk dat leden van de buurtvereniging eerst een gebruikersnaam aanvragen, voordat zij de besloten content kunnen inzien.

Het aanvragen van een gebruikersnaam is heel eenvoudig, een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  is voldoende.

U krijgt dan zo snel mogelijk een gebruikersnaam en password toegestuurd. Daarmee kunt u inloggen op deze site en alle content bekijken, waaronder de vertrouwde M'akker.

Een klein verzoek, wilt u bij de eerste keer inloggen uw password aanpassen! Wij houden geen administratie bij van passwords om voor de hand liggende redenen.

You have no rights to post comments